Dutch English French German

Over ons

T&D Technology is één van de dochterondernemingen van T&D Group die als beveiligingsonderneming gespecialiseerd is in technologische totaaloplossingen inzake Security & Safety.

T&D Technology is een trotse partner van T&D Group en is een beveiligingsonderneming die totaaloplossingen aanbiedt in zowel Fire als Security.

Pediatric Clinic

Trust and Duty in allround security and fire protection

T&D Technology is de onderneming binnen T&D Group die gespecialiseerd is in alle technologische oplossingen inzake Security & Safety. Wij koppelen de decennialange relevante ervaring binnen  T&D Group aan gecertificeerde expertise in de snel veranderende technologische sector.

Het aanbod binnen T&D Technology beslaat het gehele spectrum van alarmsystemen en branddetectie over camerasystemen en toegangscontrole naar state of the art software om al deze systemen efficiënt met elkaar te kunnen laten communiceren. Onze dienstverlening is voornamelijk toegespitst op middelgrote en grote bedrijven met een gemiddelde tot hoge complexiteit in security en safety management.

 

T&D Group

 

Security is een door het Ministerie van Binnenlandse Zaken vergunde bewakingsonderneming. Met reeds meer dan 10 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot de op 1 na grootste Belgische bewakingsonderneming. Security biedt een brede waaier aan gespecialiseerde diensten aan. Klik op het logo hierboven om naar de website te gaan voor meer info.

Service is een niet vergunningsplichtig bedrijf dat een brede waaier aan ondersteunende (facillitaire) diensten aanbiedt. Onder andere volgende diensten worden hoogkwalitatief aangeboden; stewards, receptiediensten, callcenterdiensten, ouderenzorg en meer. Klik op het bovenstaande logo om naar de website te gaan voor meer info.

Technology is de dochteronderneming van de T&D Group die als vergunde beveiligingsonderneming gespecialiseerd is in technologische totaaloplossingen inzake Security & Safety. De dienstverlening is voornamelijk gericht op middelgrote en grote bedrijven met een gemiddeld tot hoge complexiteit in security en safety management.

Academy is een opleidingsinstelling die divers gespecialiseerde opleidingen aanbiedt. Deze opleidingen zijn zowel intern gericht om de eigen medewerkers binnen de Group op te leiden als naar medewerkers van andere bedrijven. Klik op het bovenstaande logo om naar de website te gaan voor meer info.