Dutch English French German

Oplossingen

Allround Security and Fire Protection

Wij beschikken over kennis van PLC-programmatie, communicatieprotocollen, BMS, EMS, HVAC en bovenliggende platformen 

Gebouwenautomatisatie

Gebouwen automatisatie

T&D Technology beschikt over een team van specialisten op het vlak van gebouwen automatisatie. Building Management Systems (BMS), Energy Management Systems (EMS), Heating Ventilation and Airconditioning (HVAC) sturingen, enz. kennen voor ons geen geheimen. Door middel van een complete systeemintegratie, onafhankelijk van techniek en merk, creëren wij binnen T&D Technology een eenvoudig bedienbaar geheel. Hierbij maken wij gebruik van de standaarden zoals KNX, BACnet, ModBus, OPC UA, MQTT, M-bus, Enocean, DALI en DLNA.

Onze diensten

 • PLC (Programmable Logic Controller) programmatie

  Vanuit dit centraal systeem zorgen wij ervoor dat het gebouw als een geheel werkt en gevisualiseerd kan worden.

 • KNX programmatie

  KNX: de meest erkende standaard binnen de woning- en gebouwautomatisering. Automatisatie gebeurt vanuit een decentraal systeem, compatibel met meer dan 350 fabrikanten.

 • Modbus mapping

  Modbus, het modbus serieel master slave protocol, koppelt toestellen zoals de ventilatie, warmtepompen of airconditioning met het gebouwbeheersysteem.

 • DALI Programmatie

  DALI (Digital Addressable Lighting Interface) zorgt voor een slimme verlichting. De kracht van DALI is een vlotte installatie, sturing en monitoring van verlichting.

 • OPC UA

  Unified Architecture is een platformonafhankelijke, open-source IEC62541-standaard voor gegevensuitwisseling van sensoren.

 • MQTT

  MQTT is een lichtgewicht, publiceren-abonneren netwerkprotocol dat berichten tussen apparaten transporteert.

 • M-Bus

  Een M-bus (meter-bus) is een veldbus voor het overdragen van energieverbruiksgegevens. Denk hierbij aan warmte-, water-, elektriciteits- en gasmeters.

 • EnOcean

  EnOcean is de batterijloze draadloze technologie (schakelaars, sensoren en ontvangers) voor de huis- en gebouwautomatisering.